CLOSE

Tuesday, October 2, 2018

Ev Kira Semt Bizim Movie Trailer 2018

Aynı semtte büyümüş bir grup arkadaş zenginlerin semtlerine olan ilgileri sonucu artan kiralardan dolayı doğup büyüdükleri yerde yaşamakta zorlanır hale. Filmimiz yaz boyunca ülke genelinde özel gösterimlerle yoluna devam edecek.

Daha Fazla Film İzlemek Ve Bize Destek Olmak İçin Yukarıdaki Kırmızı ABONE OL Butonuna veya Linke Tıklayarak Kanalıma Ücretsiz ABONE OLUN.

Ev kira semt bizim movie trailer 2018. Aynı semtte büyümüş bir grup arkadaş zenginlerin semtlerine olan ilgileri sonucu artan kiralardan dolayı doğup büyüdükleri yerde yaşamakta zorlanır hale. 2018 tarihin de vizyona girecek olan filmin fragmanı daha fazla film yorum söyleşi ve filmlerle ilgili tavsiyeler için kanalımıza girmeniz yeterli her hafta yeni filmleri. Daha fazlası için ABONE OL.

Yönetmenliğini Deniz Denizciler'in yaptığı, yapımcılığını Demir Demir'in üstlendiği ve başrollerinde Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar'ın yer aldığı mafya komedi. Müzisyenin diğer çalışmaları için. Ev Kira Semt Bizim filmimizden çok özel ) bir sahneyi sizlerle paylaşıyoruz.

Ev Kira Semt Bizim - Tam Film
Ev Kira Semt Bizim - 27 Nisan'da Sinemalarda (ilk tanıtım)
ev kira semt bizim fragman/trailer
Ev Kira Semt Bizim Fragman
Ev Kira Semt Bizim Film Müzikleri "Semt Bizim Ev Kira" Özgün Atay
Ölüm Pençesi | Türkçe Dublaj Film İzle | EN İYİ AKSİYON FİLMİ 2019 HD Film | 1080p
Mandıra Filozofu 3 full izle tek part | Full Film
Baba 1.5 Fragman - 14 Eylül'de Sinemalarda !
2018 Hacker Filmi Full Tek Parça - Türkçe Dublaj
Ev Kira Semt Bizim - "Kaymak Lazım"

No comments:

Post a Comment